The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

Alçı sıva siyah çimento sıva saten alçı duvar örme duvar yeri değiştirme zemin şap iç dış cephe boya kalebodur seramik elektrik su tesisatı mantolama kadromuz eksiksiz olup anahtar teslim işleri bitiriyoruz.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek su tesisatçısı çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-5 tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda lawnımcı olur musunuz. su kaçağı tespit Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına su kaçağı tespit 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri su kaçak tespiti belirleyebilir.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi ve gitti çok teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera propertyımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında su kaçak tespiti eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimensions gardenımcı olacaktır.

Report this wiki page